Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

 

Monia vuosikymmeniä sitten tapahtui odottamaton. Pienelle saarelle haaksirikkoutui kasallinen ihmisiä, sekä heidän uskollinen laivakissansa. Tämä kissa tunnetaan nimellä Henja, löytäjä.

Saari nimettiin Kengoksi, pieneksi trooppiseksi tulivuorisaareksi, joka keräsi nopeasti suosiota muualla. Ei kulunut aikaakaan, kun ihmiset raivasivat pienen tilan asutuksilleen.

Heidän mukanaan kulkivat lemmikit, sellaiset niin kuin Henja. Tämä nuori laivakissa oli ottanut tehtäväkseen tutkia saarta ja kertoa siitä muille, se oli hänen etuoikeutensa löytäjänä.

Ensimmäiset lemmikit todistivat hänen uskomattomia tutkimusretkiään, hän toi aina jotain fyysistä mukanaan. Kasveja, kiviä, jopa lintuja ja käärmeitä. 

Mutta yhtenä päivänä hän ei palannut. 

 

Uskaltaudutko ottamaan selvää siitä mitä tapahtui?

 

Nyt monia kymmeniä vuosia myöhemmin Kengo on monien lemmikkien koti. Niin koirien kuin kissojenkin, kulkureiden ja laivamatkaajien. Kylä kantaa omat vaaransa sen asukkaille. Onko yksikään kuja turvallinen?

Samaan aikaan metsässä piileskelevät saaren omat kasvatit, valtavat susilaumat, alkuperäiskansan sitomat sopimukset. Jokaisella sudella on oma tehtävänsä lauman hyväksi. Samalla he taistelevat sairauksia ja petoja vastaan. Päätehtävänä häätää tunkeilijat saarelta.

Sitten ilmestyy uusi ongelma. Kujien kasvatti, silti susien perää kantama koira. Puoliverinen. 

Puhdasveriset sudet syyttävät toisiaan. Kulkurit koittavat tehdä kaikkensa saadakseen uuden pedon pois kujilta. Kissat näkevät hyljityssä aina vain uusia mahdollisuuksia, olisiko se heidän tapansa nousta ravintoketjussa?

Päätä sinä. Ota asiat omiin käpäliisi. Tämä on Kengon tarina.

 

Puolikuun soturit

- Tarinaroolipeli perustuu elämään nelijalkaisten ystäviemme näkökulmasta. Kylän eläimistö koostuu pääosin koirista ja kissoista, jonka tassuihin voit vapaasti astua elämään omaa elämääsi Kengon kujilla, tai oman ihmisesi seurana.

Trooppinen metsä pitää sisällään taaskin villien yhteisön, jonka jäsen myös sinä voit olla. Elä sutena susien säännöillä!

 

Haluatko pakata veneesi ja astua syvemmälle Kengon maailman?

Tutustu ihmeessä enemmän saaren vaihtoehtoihin ennen kuin valitset!

 

Hauskoja pelihetkiä!

Ylläpitäjä: Sini

Ylläpitäjä viimeeksi kirjautuneena 28.42019

 

@CSS-koodi ja viekkukoodi: VIIMAKOURA

 

 Linkinvaihto 

Vallattu

Yönkuiskaus

Morbus

©2019 - suntuubi.com