Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kengo

Kengo on lähes tuhat vuotta vanha saari, joka ympäröi suurta, uinuvaa tulivuorta.

 

Kylän asukkaiden keskuudessa Kengo on jaettu kolmeen osaan sen turvallisten ja vaarallisten osien havaitsemiseksi. Näin yritetään kartoittaa suotuisat metsästysalueet.

Ensimmäistä osaa kutsutaan nimellä Vihreä vyöhyke.

Vihreä vyöhyke koostuu pääosin kivisistä taloista, kaduista, sekä satamalaitureista. Vain harvoissa osissa kylää on pieniä puistoja, joissa ihmiset käyttävät koiriaan juoksemassa ja tarpeillaan. Suurin osa kylästä on rakennettu suuren venesataman ympärille, sekä tiet ja kujat suunnataan usein kohti merta. Kylä on leveydeltään noin kymmenen kilometriä rantaviivan suuntaisesti.

Osa vyöhykkeestä on kuitenkin metsän peitossa. Siellä ihmiset käyvät hakemassa erilaisia yrttejä ja metsästämässä piennisäkkäitä myyntiä varten. Sinne on turvallista myös kulkureiden ja lemmikkien mennä.

Kylä on kesyeläinten ja kulkureiden kotialuetta. Sen rajoilla pyörii koulutettuja vahtikoiria pitämässä tunkeilijat loitolla.

Toista osaa saaresta kutsutaan Punaiseksi vyöhykkeeksi.

Se pitää sisällään noin puolet koko saaren pinta-alasta ja on kokonaan trooppisen metsän peitossa. Ihmiset eivät ole päässeet tutkimaan aluetta kovin tarkasti, sillä puiden alla on todettu elävän lukemattomia villipetoja, sekä saaren omaa alkuperäiskansaa, jotka eivät ole toivottaneet uusia asukkaita tervetulleiksi.

Rohkeimmat alueella kävijät ovat kertoneet, että punainen vyöhyke on täynnä saaliseläimiä. Alueella asuvat villit kuitenkin hankaloittavat metsästämistä, sekä suuret susilaumat ovat pyyhkineet kartalta suurimman osan tunkeilijoista.

Keltainen vyöhyke pitää sisällään Tulivuoren reuna-alueet.

Keltainen vyöhyke on todettu olevan epävakaa ja karu asuinalue. Kartoittajien mukaan näitä alueita asuttavat vain suuret kissapedot, sekä tulivuoren kivikoilla elävät sorkkaeläimet. Alueella on myös nähty susia, mutta lievästi vähemmän, kuin punaisella vyöhykkeellä. Rohkeat metsästäjät menevät keltaiselle vyöhykkeelle havittelemaan suurempaa riistaa.

 

 

Villit

 

Villeillä on ensikäden tietoa saaren eläimistä ja siellä selviämisestä. Vanhimmat sudet osaavat suunnistaa saarella kuin omassa leirissään. Nuoret sudet saavat varoa nahkaansa, etteivät eksy väärille poluille. 

Kengon metsässä elää kolme heimoa. Nämä heimot ovat nimeltään Rakethra, Hawawa ja Sahra. Heidän leirinsä sijaitsevat hyvällä etäisyydellä toisistaan, mutta nämä kolme heimoa elävät yhteistä elämää toistensa kanssa.

Villien keskuudessa heimolaiset ovat kunnioittavia toisiansa kohtaan, mutta susien puolella kaikki ei ole niin yksinkertaista. Hawawa ja Rakethra kinaavat toistensa kanssa, Sahra on rauhallinen riidanrikkoja.

Metsä on täynnä suuria ja pieniä eläimiä vaarallisista harmittomiin. Puiden alla sijaitsee myös järvi, jonka makeasta vedestä monet metsän eläimet tulevat juomaan. Täten järven lähettyviltä löytyy lähes varmasti aina riistaa.

Kartta villien kuvittamana:

Metsän suuret petoeläimet, kuten tiikerit, käärmeet ja puumat, ovat uhkia kaikille susista kesyeläimiin. Suden tai koiran on lähes mahdotonta päihittää suurta kissaeläintä yksin, mutta käärme ei ole harvinainen saalis taitavalle metsästäjälle.

Lisää kesyeläimistä

Lisää susista 

©2019 - suntuubi.com